Never Perfect

Disclaimer


Choose One icon above . Thankyou ^^

Entries About Link Its Me

Tagboard




Music Player

 

Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: HanieHawa
Others:   
hari ni hujann !
sy0k2  ,  ,  
harinie hujan . 
ustzh kate , kite kene bersyukur kalau ade hujann . kite x boleh marah2  . . 
sbb . . . . . . 
( ent0hler~ dah lupe ~ )
hurmmmmmm , , sye nk cakap sikit , kalau hujan2 k0nfem semue 0rg x pkai bju kn , , ( kurang2 nye pakai singlet ) k !
ermmm , kalau sejuk lgi sy0k ...sebab tuh teringin nak dduk kt KOREA !
....................
hurmmmm . . .
apekate kalau k0rang tgk curs0r aku .  tuhh . 
bukan aku yg buat , s0 , k0rang jgn tnye mcm  nk buat curs0r nme sendiri . k ? paham setakat nie?


0keyhh , tulisan kt atas besarr , boleh buat korang sakit mate . sebab tuh tuka kecik sikit yg bawah nie , , 
hehe . . 
hurmm , 
kt sk0lah tadi aku dapat pangkat , rase mcm bngga je !
dapat pangkat Naib Ketua Pss , perghhh , 0rg tertinggi kt sk0lah!
bangga sekejapp , ,
................. k dahh habes bangga .. aku rase mcm , nk tekan je SiGN 0uT kt atas tuhh ,  tpi di sebabkan aku rajin nk tulis entry nie , aku p0n kuat kan hati aku , untuk mencari huruf2 di KEYBOARD nie , aku x de laa selambat kauu kalau taip gne LAPPY 0r COM . aku cepat je tulis ,  cume lembab kalau nk buat keje :)
hurmm . dah lahhh , malas mengar0t , mule2 tadi kite ckp pasai HUJAN kan? ape bende lahh aku merepek smpai dgn entry p0st nie , dri hujan lebat smpai hujan benti aku tulis bende nie , maknenye aku nie dh tulis bnyk lahh . bru nk k0ngsi cerite . kejapp . bukakk FB cari cerite H0T !


.........................4 jam kemudiann.........................


0keyh , nie aku c0py+paste dri fb , budakk nie nme die tutttt , tidak boleh disiarkan di sini , die suruh aku buat header , s0 , aku buat  lahh . smpai 7-8 c0py aku buatt , aku p0n hntr kt fb die , 
( baca dial0g di bawah - perbualan sye dn dia - )


saya :sye dahh p0st awk punye header kt bl0g sye , 
                     tpi maaf , sye terpadam tgn awk :/dia : cut x kms laa :'(


saya :  nk ckp sikit b0leyh , bl0g awk tu x sesuaii , kakak sye ckp nmpk cr0uded & bersepahh , bg kale hitam , header yg lame p0n kale hitam , 
header yg sye uat tu klau awk x suke x pe , 
cume , header tu dah ade gmbr awk . x boleyh laa sye nk gune , klau awk rase header yg sye buat tu x kemas, baek sye x pyh buat untuk awk :/
buat susah sye je , pastu x nk mintak maaf 0r else , awk ckp mcmtuh awk ingt sye x terasa ke ? 
4 kali sye Cut gmbr aWk , tpi sye rase , awk menyusahkan sye jea !
0kelahh , awk buat header kt sye dulu tuhh , itup0n x cntik , sye x suke header yg awk buadd tuh , tpi sekurang2 nye awk boleh belajar , kalau awk x suke sye edit tuhh , please balas k0men nie , !




PUAS HATI INI BUDAKK !
benci , benci , benci 

<3 kb0i !



Older Post | Newer Post