Never Perfect

Disclaimer


Choose One icon above . Thankyou ^^

Entries About Link Its Me

Tagboard




Music Player

 

Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: HanieHawa
Others:   
IFFAT NAK BALEK !
0keyhh ! berkenaan dgn taj0k entry di atas , nak cakap sikit . . . dah x sabar kan iffat nk balek Perak , harituhh , iffat d0k Kuching,Sarawak , ja0h sngt . .hurmm , ,rindu iffat  mase iffat x de kat  sini , stiap hri mak de tgk gmbr iffat,dgn bju iffat . . rindu sesangatt . .ermm . .lagip0n , Iffat 2/2/2012 nnti iffat dah setah0n , yaho0o0o   !!!!!
sukenye , iffat dah pndai jalan ,  lgip0n kakak aku ( mak iffat ) ckp , iffat dah berisi sekarang , dah berat .. perghh ! , hari uh p0n dah berat ,  skang nie  lgi beratt , x tahan gile lah k0dd klau aku nk dukung die , lgip0n di tak0t nk jalan2 , ,GAYAT . wakaup0n dah biase naek kapal terbang yg lgi gayat , tpi ...iffat suke klau naek kapal terbang , pakai sweater ,konfem iffat  c0mel sesangatt ,  x saba nk jumpe iffat 3-4 hri lgi , , hurmm , ,rase mcm nk tulis entry niyh pnjang2 ,sebab . iffat paleng rapat dgn aku , lgip0n . .aku x b0leyh sngt on9 bl0g / faceb0ok , c0z , my mum dah x kasi  sngt maen komputer niyh , ,al-maklumlah , nk UPSR tah0n nie kan , ,ermm , ,azam tah0n nie nak dapat 5A upsr ,, 0ke laa ,, penadd taep pnjang2 . .bubye
- budak syg IFFAT 4 EVER -


Older Post | Newer Post