Never Perfect

Disclaimer


Choose One icon above . Thankyou ^^

Entries About Link Its Me

Tagboard




Music Player

 

Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: HanieHawa
Others:   
Taktik Nak Tunjuk Barang Baru !
taktik ni boleh digunakan oleh korang jika terdapat antara kawan-kawan korang yang buat perkara kat bawah ni bermakna diorang tu nak tunjuk barang  yang baru dia beli ... tak caya ? cuba korang buatt !

Handphone Baru ♥ .
Setkan handphone korang 2 minit sekali akan bunyik sendiri . lepastu , pergi kat kwn2 korang yg tgh berkumpul tu dan cakap kuat2 atau buat2 nak bluetooth lagu / gambar . buat sekerap mungkin !

Kerusi Baru ♥
Ajak kawan korang datang rmh , wlaupun korang tak buat kenduri . lepas tu paksa diorang duduk kat kerusi baru tuh . kalau diorang taknak duduk jugak , paksa sampai diorang nak . Paham tak ni ?

Baju Baru 
Ajak kawan korang keluar dan pastikan masa tu panas . lepas tu mengeluh dan kibas2 baju tu , kalau dia tak nampak jugak , ajak diorang minum air kt kedai . masa nak minum air tu buat2 air tertumpah kene baju . kalau dia tak perasan jugak , ajak dia balik . takyah layan orang takde perasaan camtu !


Kereta Baru ♥
Sepanjang berjalan korang bunyikkan hon  kereta walaupun jalan tak sesak masa tu. kalau orang kat kampung tak perasan , korang bungkus kereta korang dengan plastik . bawak jalan keliling kampung . jangan bukak plastik tu sampai ada orang tegur "Kereta Baru Ke ? "


Awek Baru ♥
Tukar je status kat facebook dari 'SINGLE' ke 'IN-RELATIONSHIP'


Sekian Saja Ceramah Saya Pada Hari Ni ! Moga Awak Terhibur Dan Try Tau Taktik Nie !!





















Older Post | Newer Post