Never Perfect

Disclaimer


Choose One icon above . Thankyou ^^

Entries About Link Its Me

Tagboard




Music Player

 

Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: HanieHawa
Others:   
Himpunan Doodle_Liddle :D

Hye Guys . Dah lama ohh Hanie tak update . Yes holiday ni maybe Hanie akan lebihkan dkat blog c: Seriously , I really2 miss my blog . Duduk hostel best but tak boleh nak on blog . Sedih jugakk ahh . Bila ade mse nak update bru boleh update . If masa singkat jangan harap ahh nak update kan . Sedihh pulak . Okay kita teruskan dgn next topic . Yeah , nak doodle tak ? Hanie pnggil doodle-doodle ni DOODLE_LIDDLE. Sebab ape ? sbb name tu agk comel and anggun . Wakakakaaa . So , here we are . . 
Korang boleh save image doodle mane yg korang nak . Hanie tak marah and hanie izinkan . But , tolong inform kat Hanie dulu , comment or send kat chatbox . Okay ? Deal ? 


























































Cukup tak ? Okay lah kan . Sekian My Lovely Blogwalker  , Goodbye . 




Older Post | Newer Post